Adidas solbriller

Adidas solbriller

Adidas cykelbriller giver optimale betingelser på landevejen 

Adidas cykelbriller er designet til at give dig den ultimative beskyttelse mod solens stråler, snavs, støv og insekter, når du er ude på landevejen. Med et slankt design og en holdbar konstruktion vil disse briller sørge for, at du ser godt ud og føler dig godt tilpas, uanset hvor din tur fører dig hen. Linserne er behandlet med en antidug-belægning for at forhindre, at de damper op, når du sveder.  

Med det tidløse design på Adidas cykelbriller kan de også anvendes til andre formål end cykling. De er perfekte til løb, vandreture eller bare til hverdagsbrug. Se vores udvalg af Adidas cykelbriller og sportsbriller her på siden. Tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål inden køb. 

Filtrer

1 Vare

pr. side
Faldende orden
 1. Ikke på lager
  Kun online
   
  -14%
  Special Price 59,00 DKK Vejl. pris 69,00 DKK
  Brillerens - med microfiber klud 30ml. - AGU
  Praktisk lille sprayflaske med brillerens til cykelbriller og læsebriller, kan også bruges på skibriller eller hjelmvisir. Sprayflasken er fremstillet i aluminium med en plastikhætte samt en lækker microfiberklud. Sprayflaske og pudseklud Bliver leveret i et praktisk lille plast-etui med velkrolukning.     - Til alle typer linser.  - Alu flaske.  - 30ml. - Inklusiv microfiber klud. 
Filtrer

1 Vare

pr. side
Faldende orden