Handelsbetingelser

Det skal være nemt at handle i vores webshop på alex-cykler.dk, og du må ikke være i tvivl om hvordan du gør eller hvad dine rettigheder er. Derfor har vi lavet disse salgs- og leveringsbetingelser, der skal gøre det nemmere for dig at handle hos os. Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os.

FIRMAOPLYSNINGER

Alex Cykler
Amagerfælledvej 21-23
2300 København S
Tlf. 32 57 22 70 – Alle hverdage fra 9-15
E-mail: [email protected]
CVR. 31370655

SÅDAN HANDLER DU HOS OS

For at foretage et køb online skal du igennem følgende trin:

 1. Find den eller de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven - gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.
 4. Betaling foregår nu via krypteret og sikker betalingsudbyder.
 5. Du modtager umiddelbart efter en ordrebekræftelse på mail, som gælder som kvittering.

BESTILLING OG PRISER

Alle priser på https://alex-cykler.dk/ er inkl. moms, men excl. porto/fragt. Priser på porto/fragt oplyses altid inden bestilling. Vi leverer varer i hele Danmark og Sverige. Hvis du vil have leveret til et andet land, så kontakt os på telefon eller mail og hør nærmere om mulighederne for dette. Skulle der være spørgsmål til bestillingen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 35 22 70 - hverdage fra 9-15 eller på mail [email protected]

BETALING

I shoppen kan der betales med:

 • Dankort
 • eDankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Viabill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa Electron
 • Mobilepay
 • Bankoverførsel

Vi tager ikke noget betalingsgebyr ved betaling med disse kort.  

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du kan også bankoverføre til vores konto i Sydbank reg. 6737 konto. 1077545. Husk at mærke overførslen med dit fulde navn (som du har brugt ved bestilling af varerne). Når vi har registreret betalingen afsender vi varerne fra vores lager indenfor 48 timer. Hvis du har brug for at få afsendt varerne hurtigt kan du sende os en mail med kvittering for overførslen.

Iban: DK8367370001077545
BIC/Swift: SYBKDK22

LEVERING

Varerne afsendes altid fra shoppen indenfor 48 timer, hvis du vælger betaling med kreditkort. Vi benytter GLS og postnord til alle vores forsendelser, og leveringstiden er i henhold til den pågældende transportørs vilkår. Alex Cykler kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser som følge af transportørs fejl. Du vil altid kunne se, hvor meget fragtprisen udgør. Når du bestiller for mere end 400 kr. inkl. moms og vælger GLS Pakkeshop, betaler Alex Cykler fragten i Danmark. Bemærk, at levering med postnord samt leveringer til Sverige altid koster fragt prisen lige meget hvor meget du bestiller for, medmindre andet fremgår af Alex Cyklers webshop.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

For at du kan indgå aftale med os på Alex Cyklers webshop, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Alex Cykler og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Alex Cykler er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer og transmitterer ikke almindelige kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer slet ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret i Alex Cyklers webshop  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Alex Cykler via e-mail [email protected].

SIKKERHED OMKRING KORTOPLYSNINGER

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker (krypteret) internetforbindelse, hvor du skal indtaste følgende:

 • Kreditkortnummer
 • Udløbsdato
 • Kontrolcifre

Alex Cykler står alene for salg og forsendelse af varen, og kommer ikke i kontakt med eller ser dine kreditkortoplysninger. De håndteres udelukkende på en sikker server, med en sikker forbindelse (kryptering) via en betalingsformidler.

FORTRYDELSESRET

Alex Cyklers yder 365 dages fuld returret og pengene retur for varer købt i vores webshop. Det er din pligt at oplyse Alex Cykler skriftligt pr. brev eller mail om, at du ønsker at fortryde købet. Alex Cykler skal underrettes herom senest 365 dage efter du har modtaget varerne. Herefter har du 10 dage til at returnere varen med en kopi af ordren. Ved returnering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse skal du selv betale omkostningerne for dette. Du er ansvarlig for varen indtil den er Alex Cykler i hænde. Vi anbefaler derfor at du returnerer varen ved brug af GLS eller Post pakke eller i vores fysiske butik, Alex Cykler, Amagerfælledvej 21-23, 2300 Kbh. S, da du ved disse forsendelsestyper får en kvittering for afsendelse af pakken og pakken er således også forsikret. Du kan fortryde købet enten ved at nægte at modtage varerne, eller ved at returnere dem til Alex Cykler adresse, dog har du i begge tilfælde pligt til at oplyse Alex Cykler skriftligt om, at du ønsker at returnere varen/e. Varen skal returneres i original emballage med mindre andet er aftalt Alex Cykler vurderer om varen er blevet værdiforringet, for at sikre at den ville kunne sælges til samme pris. Returnering af beløbet for varen vil blive fratrukket eventuelle værdiforringelser. Varen/e skal returneres til Alex Cykler fysiske adresse (ikke til pakkeshop, postbutik eller pakkeboks): Alex Cykler, Amagerfælledvej 21-23, 2300 Kbh. S. Husk at vedlægge dit navn, adresse, telefonnummer og ordrenummer når du returnerer en vare. Og husk at sende et brev eller en mail INDEN du returnerer varen/e.

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb i vores webshop, får du naturligvis det fulde beløb, du har indbetalt til os, tilbage, dog fragten for forsendelsen bliver som udgangspunkt ikke refunderet. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med, med mindre du skriftligt ønsker at modtage pengene på anden vis. Vi tilbagebetaler dine penge senest 365 dage efter, at du har oplyst os om, at du ønsker at fortryde købet i Alex Cyklers webshop. Det vil i praksis sige når vi har modtaget varerne eller har modtaget en kvittering for at du har afsendt varerne til os. Husk at det er dig der bærer ansvaret for varen/e indtil Alex Cykler har modtaget dem, og derfor er det en god idé at benytte en transportør, hvor pakken kan spores. Man kan ikke spore et almindeligt brev sendt med Post Danmark. Og det er ikke nødvendigt at sende varerne som værdipakke. Alex Cykler har lov til at vurdere om der er sket en værdiforringelse af varen, som gør at den ikke kan sælges til fuld pris. Værdiforringelsen kan fratrækkes i den pris der tilbagebetales til kunden. Det kan derfor afhænge af din bank, hvornår beløbet fremkommer på din konto.

REKLAMATION

Når du handler i Alex Cyklers webshop har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, og Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse når du handler på hos i vores webshop. Vi er meget omhyggelige med at sikre korrekt håndtering af din ordre, og at tjekke at varen ikke har fejl eller mangler. Skulle du modtage en vare, der er reklamationsberettiget, beklager vi meget, og beder dig kontakte os på telefon 32 57 22 70 – hverdage fra 9-15, eller [email protected] , hvor vi vil gøre, hvad vi kan for at rette vores fejl. Når der er fejl ved en vare, kan du enten få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på www.alex-cykler.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Alex Cyklers webshop.