Cykelsadel

Cykelsadel

Cykelsadler

Blandt vores store udvalg af cykelsadler har vi både cykelsadler til damer og til herrer. Der er forskel på cykelsadler specifikt designet til damer og herrer pga. forskelle i anatomi og siddestilling. Cykelsadler til damer er typisk bredere for at give bedre støtte til siddeknoglen, der sikrer en optimal komfort. Der kan også være forskel på selve placeringen samt form og sadlens udskæring. 

Det er dog vigtigt at huske, at det afgørende er, at du finder en cykelsadel, der passer til dig, uanset hvilket køn, den pågældende sadel er designet til. Personlig komfort og støtte er nøglefaktorer, når du skal vælge en cykelsadel. 

Underkategorier

Fantastiske cykelsadler til mænd, kvinder og børn hos Alex Cykler

En god cykelsadel kan gøre hele forskellen for, om du har en supergod cykel eller bare en OK cykel. Det ved vi alt om hos Alex Cykler, og derfor forhandler vi naturligvis billige og kyndige cykelsadler til både hverdagscykler, børnecykler, mountainbikecykler, sportscykler og meget mere. I vores sortiment finder du helt klassiske sorte cykelsadler til mænd, kvinder og børn, men vi er også leveringsdygtige i polstret eller vandtætte sadelbetræk såvel som sadler med sjove, muntre motiver.

En cykelsadel kan have forskellige bredder, og bredden er som regel bestemt af, hvilken vinkel ens ryg har, når man sidder på cyklen. Vi anbefaler som hovedregel sadler, der er lavet til en 90 graders siddestilling, der da er masser af komfort at hente i denne type sadel. Hvis du er i tvivl om, hvilken sadel, der er ideel til dig, så er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan også aflæse sadelpinden på din nuværende cykel, så du er sikker på at få den rigtige med. Find din nye cykelsadel til fornuftige priser her hos Alex Cykler.

 

Cykelsadel med affjedring sikrer optimal komfort

Blandt vores store udvalg af cykelsadler finder du bl.a. flere modeller med affjedring. En cykelsadel med affjedring er en sadel, der er udstyret med et system, der kan absorbere og dæmpe stød og vibrationer fra vejen, når du cykler. Formålet er at forbedre din komfort når du cykler, ved at undgå eller minimere direkte stød og vibrationer. 

Hos Alex Cykler har vi både cykelsadler med almindelig affjedring og cykelsadler med dobbelt affjedring. Med en cykelsadel med dobbelt affjedring sidder man som en drøm. Her er der tale om en sadel til dig, der ønsker den absolut bedst mulige komfort, når du er ude at cykle. En cykelsadel med dobbelt affjedring er udstyret med to separate affjedringssystemer, som giver dig en endnu højere grad af komfort og stødabsorbering.

Vi har også cykelsadler med elasto- affjedring. Elastorm er et særligt materiale, der bruges til at absorbere stød og dæmpe vibrationer. Det smarte ved elastom er bl.a. at det er vedligeholdelsesfrit og meget holdbart.

 

Stort udvalg af cykeludstyr- og reservedele hos Alex Cykler

Hos Alex Cykler har vi et stort udvalg af cykelsadler. Vi har både almindelige cykelsadler, sportssadler, lædersadler og meget, meget mere.

Udover cykelsadler har vi hos Alex Cykler også mange andre reservedele- og udstyr til cykler, som fx bremser, cykeldæk, cykelkæder, eger, cykelstyr, cykelskærme og meget, meget mere. Fælles for alt vores cykeludstyr- og reservedele er, at det er af høj kvalitet og kommer fra anerkendte producenter. Når du køber reservedele og cykeludstyr hos os, er du derfor sikker på, at der er tale om slidstærkt og holdbart udstyr, som kan holde i mange år frem. 

 

Hårde og bløde cykelsadler – vi har det hele

Hos Alex Cykler har vi både hårde og bløde cykelsadler - og alt det midt i mellem. Du finder derfor helt sikkert en cykelsadel, der passer til din præference. 

Fordelene ved en hårdere sadel er, at den kan forbedre effektiviteten når du cykler og giver en bedre kraftoverførsel. Hårde cykelsadler er derfor særligt velegnede til racercykler og til dig, der har fokus på performance når du cykler. 

Hvis du derimod primært har fokus på komfort, er en blød cykelsadel formentlig et bedre valg. Fordelene ved en blød cykelsadel er naturligvis den øgede komfort og stødabsorbering, som sadlen giver, men også at en blød cykelsadel som regel er nemmere at vænne sig til, da den føles behagelig fra start. En lidt hårdere cykelsadel er derimod som regel noget, man lige skal vænne sig til.