Cykeltøj & beklædning

Cykeltøj & beklædning

Underkategorier

Beklædning er en vigtig del af den gode cykeloplevelse, der er stor forskel på en god dansk sommer & vinterdag. Det kan være alt fra baselayer, løse ærmer og ben i thermostof til en let jersey og korte bib shorts om sommeren. Vi har et stort Bianchi tøjprogram med lækre farver bla. den velkendte Celestegrønne men også mange andre farver og mønster både til herrer og damer, selv børn har vi cykeltøj til i flere forskellige størrelser. Søger du regntøj er det selvfølgelig også noget vi kan klare, både casual cykel regntøj, regntøj i sæt og til racercyklen, selv en regnhat til fisketuren vil være at finde på vores side.

I vores handske afdeling har vi et kæmpe udvalg til børn, både med seje børnemotiver men også nogle ensfarvede. Til de voksne har vi korte handsker med og uden gel i håndfladerne, fra de prisbevidste til high-end kategorien. Vi har også mange lange handsker der kan bruges i næsten alle situationer, der er mange der er vandtætte men også nogle der kan bruges med smartphone skærme uden bøvl.

Vi fører bla. de velkendte sokker som er 100% vandtætte fra førende producenter som Agu, Sealskinz & Mavic. Til dem der ikke behøver den vandtætte funktion er der masser af traditionelle cykelstrømper med og uden motiver i mange lændger.

Vi har mange forskellige refleksveste til børn og voksne, nogle med et nyt frisk design i flere forskellige signalfarver, men også de traditionelle gule veste. Vores refleksseler fra Wowow er meget populære fordi de giver synlighed på en lidt mere moderne måde.