Online og muligvis butik
På lager

Bianchi Sadel SAN MARCO Regale Bred

Reference: REGALE RACING
Bianchi sadel Regale Racing.  ( HER OG NU TILBUD )

RAIL: Xsilite

SHELL: Carbon Fiber Reinforced

PADDING: Biofoam

COVER: Microfeel

FARVE: Sort med Celeste grøn

MÅL : 278mm lang x 148mm bred.

VÆGT: 199g

Special Price 799,00 DKK Regular Price 1.199,00 DKK
Spar 400 DKK
Produktdetaljer

Udviklingen af den berømte Regale sadel har gjort, at det i dag er den mest eftertragtede sadel blandt professionelle cykelryttere. Blandt andre, har berømte og stærke ryttere som Alessandro Petacchi og Tom Bonen, testet sadlerne på lange træningsture og til løb.

De værdifulde forslag til justeringer som rytterne vender tilbage med efter de mange timer i sadlen, er garanti for et unikt produkt. Regale lever til fulde op til de ekstreme krav fra professionelle ryttere, der kræver maksimal komfort og beskyttelse.


Sadlens komfort har altid været det, der har gjort Regale speciel. Dens brede og støttende overflade giver rytteren en stor bevægelsesfrihed på cyklen. Regale er på grund af sin bredde, som en af de eneste racersadler, specielt velegnet til tunge ryttere.


I videreudviklingen af den berømte sadel er den ellers så fremragende ergonomi, nyligt blevet forbedret efter de mest up-to-date teknologier. Dette har resulteret i en serie sadler, der passer til ethvert behov og med en fantastisk komfort.


Regale - en sadel, der både før og nu - skaber historie i international cykling.

Bedømmelse
Bedømmelse

Køb nu, betal senere

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling.