Puky børnecykler

Hos Alex Cykler forhandler vi et stort udvalg af Puky børnecykler til både piger og drenge i flere aldersgrupper. Puky er kendt for at producere børnecykler af høj kvalitet med fokus på både sikkerhed og sjov. Puky børnecykler er kendt for deres robuste konstruktion og holdbarhed. De er perfekte til børn, der vil udforske verden på to hjul, og som har brug for en cykel, der kan tåle lidt af hvert. Puky cykler er også designet til at give optimal komfort og støtte til barnets kropsholdning og balance.

Filtrer

Varer 41-41 af 41

pr. side
Stigende orden
 1. Ikke på lager
  Online og muligvis butik
   
  -5%
  Special Price 1.899,00 DKK Vejl. pris 1.999,00 DKK
  Puky Steel 18 - Kiwi fra 5 år
  Smart og sej 18 tommer cykel fra tyske Puky . Cyklen er lavet i stål og malet i slagfast pulverlakering som gør cyklen både let men også flot i mange år.Til børn fra ca. 5 år 
Filtrer

Varer 41-41 af 41

pr. side
Stigende orden

Puky 12 tommer cykel - Den perfekte første cykel

Puky 12 tommer cyklen er den perfekte første cykel til de mindste børn. Den er let og nem at håndtere, samtidig med at den er robust og holdbar. Puky 12 tommer cyklen er designet med et lavt tyngdepunkt, som giver barnet stabilitet og balance, når det lærer at cykle.

Puky 16 tommer cykel - Til de lidt større børn

Puky 16 tommer cyklen er velegnet til børn, der er lidt større og mere erfarne cyklister. Den har større hjul og et mere avanceret bremsesystem, som gør den ideel til længere cykelture og mere udfordrende terræn.

Puky 18 tommer cykel - Til den erfarne cyklist

Puky 18 tommer cyklen er velegnet til de mest erfarne børnecyklister. Den har et mere avanceret design og er udstyret med endnu større hjul og et endnu mere effektivt bremsesystem. Puky 18 tommer cyklen er ideel til både cykling på landeveje og i mere udfordrende terræn.

Tilbehør til Puky børnecykler - Gør cykelturen endnu sjovere

Vi forhandler også et stort udvalg af tilbehør til Puky cykler, der kan gøre cykelturen endnu sjovere og mere komfortabel for dit barn. Vi har alt fra skubbestænger og cykelkurve til støttehjul og baggagebærer.  

Køb en Puky børnecykel hos Alex Cykler i dag, og se dit barn opleve glæden ved at cykle på en af de bedste børnecykler på markedet.